sibelius.jpg

Värinäterapia

Värinäterapia stimuloi rasvanpolttoa, vahvistaa lihaksia ja parantaa koordinaatiota.

Matalataajuisempi värinä taas auttaa rentouttamaan.

Mekaaninen, ulkopuolelta tuleva värinä pakottaa lihakset supistumaan ja rentoutumaan normaalia liikkumista nopeampaan tahtiin. Värinä edistää kehon palautumista tehostamalla verenkiertoa sekä rentouttamalla lihaksia. Värinäterapialla voidaan parantaa lihaskuntoa, tasapainoa ja koordinaatiota. Värinäterapian on tutkittu myös lisäävän osteokalsiinia ja proteiinia, jotka vahvistavat luita ja lihaksia. Värinäterapiasta saa myös apua rasvanpolttoon.

Värinäterapiasta löytyy myös matalataajuisempi värinä, joka auttaa lihaksia rentoutumaan sekä madaltaa stressitasoja tasapainottamalla hermoston toimintaa

Vibrashape

Vibrashape tarjoaa tehokkaan treenimuodon infrapunan syvälämmöllä. Vibrashape edistää lihaskuntoa, tasapaino ja koordinaatiota sekä tarjoaa merkittäviä etuja painonpudotukseen ja palautumiseen.

Activecouch

Active couchin matalataajuinen värinä auttaa lihaksia rentoutumaan sekä madaltaa stressitasoja tasapainottamalla hermoston toimintaa. Värinäterapia auttaa kehoa vapauttamaan endorfiineja, jotka madaltavat stressiä ja auttavat kivunlievityksessä. 

YRITYS

Bodypioneer Oy

VAT 2971293-3
Tekniikantie 2
02150 Espoo, Finland

SHOWROOM

Innovation Home, Otaniemi
Tekniikantie 2
02150 Espoo, Finland

OTA YHTEYTTÄ

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2020 BodyPioneer | Tietosuoja

HALUATKO LUKEA LISÄÄ HYVINVOINNISTASI?