Mira, 34, haki valmennusohjelmaamme, koska haluaa laihtua sekä löytää kadotetun liikunnan ilon. Vielä 5 vuotta sitten Mira oli aktiivinen ja nautti liikunnasta, mutta toisen lapsen syntymän jälkeen yksi repsahdus johti toiseen. Ongelmana on eritoten ollut motivaatio ja ulkopuolisen tuen puute. Ohjelmalta Mira kaipaa alkusysäystä painonpudotukselle.

Valmennusohjelma kestää 8 viikkoa ja se koostuu 3 kertaa viikottain tehtävästä infrapuna/alipainetreenistä ja lymfahierontarullauksesta.

Tässä Marin mietteitä ensimmäisten viikkojen ajalta:

 

1. viikko

Tutustumiskerran jälkeen tuntui, että 30 min Bodyshape ja 45 min Roll -hieronta siihen perään oli raskainta, mitä olen ikinä tehnyt.

Hiki alkoi valua jossakin 3 ensimmäisen minuutin kohdalla, eikä sille näkynyt loppua vaikka poistuin rakennuksesta pari tuntia myöhemmin..

Kroppa on siis kivasti päässyt koomaan viimeisen 3 vuoden aikana, kun raskainta puuhaa ovat olleet pakolliset lumityöt ja postin haku.

Tämän ensimmäisen viikon aikana unen laatu on mielestäni parantunut ja varsinkaan treenipäivinä ei tarvitse Nukku-Mattia kauaa odotella. Jokaisella kerralla hierontarullassa alkaa tulla todella kova nälkä. Tuo tunne onkin ollut monta vuotta poissa.

 

2. viikko

Tänä ankeana ja sateisena maanantaiaamuna aivoissa oli tapahtunut jotain – odotin treeniä innolla. Nälkä tuli taas hierontarullauksen aikana, vaikka olin mielestäni syönyt suht ison aamiaisen. Hikoilun määrä ei ole vähentynyt mihinkään, mutta pääsin jo melkein 10 minuuttiin Bodyshapessa ennen kuin tarvitsi pyyhettä alkaa käyttää.

Viikon toinen treeni kulki mukavasti ja huomaan selkeästi, että kunto on kohonnut näinkin lyhyessä ajassa.

 

 

Haluaisitko itsekin kokea laitteidemme tehon?

Osta treenisi verkkokaupasta: bodypioneershop.com/

Tai varaa aika

+358 40 714 1266
info@bodypioneer.fi