pelto (1).jpg

Punavalohoito

Punavalolamppu säteilee punaista valoa ja lähi-infrapunavaloa lähietäisyydeltä. Valo tunkeutuu kehoon solutasolle aiheuttaen lukuisia positiivisia terveysvaikutuksia.

Led-punavaloterapiassa pystytään hyödyntämään valon tiettyjä aallonpituuksia (näkyvän punaisen valon aallonpituus on 620-700nm ja lähi-infrapunavalon 700-1400nm), joilla on tutkitusti useita positiivisia vaikutuksia elimistöön. Led-valoterapialla voidaan myös tehostaa solujen energiansaantia ja siten tehostamaan kollageenin tuotantoa, lievittämään tulehdustiloja, parantamaan aineenvaihduntaa ja vaikuttamaan palautumiseen.

Bodypioneer -laitteiden kollageenilamppu hyödyntää led-valoterapian punaista valoa, aallonpituudeltaan 620nm, joka vaikuttaa nimenomaan ihokudoksen proteiinien tuotantoon. Sillä saadaan siis iho luonnollisesti tuottamaan lisää kollageenia.

Punaisen valon on tutkittu auttavan mm.

Kolmasosa elimistön proteiinista on kollageenia. Sitä löytyy pääosin ihosta, luista ja sidekudoksista. Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, auttaa haavojen paranemisessa ja pitää yllä vahvaa rustoa nivelissä. Sen säiemäinen rakenne muodostaa lujan suojan myös sisäelinten ympärille.

Kun ihminen vanhenee, kollageenin tuotanto vähenee. Tämä näkyy ihossa ryppyinä ja veltostumisena, sekä tuntuu nivelissä kipuna kun jänteet ja luut eivät pääse liikkumaan kitkattomasti. Punaisen valon avulla voidaan aktivoida kollageenin tuotantoa, mikä takia led punavaloterapialla voidaan vaikuttaa sen vähenemiseen liittyviin seurauksiin.

Led -punavaloterapia ei tuota haitallista säteilyä eikä lämpöä, ja se toimii parhaiten paljaalle iholle.

Punavalolamppu

Punaisen valon avulla pystytään esimerkiksi lievittämään tulehdustiloja, parantamaan aineenvaihduntaa ja vaikuttamaan palautumiseen.

YRITYS

Bodypioneer Oy

VAT 2971293-3
Tekniikantie 2
02150 Espoo, Finland

SHOWROOM

Innovation Home, Otaniemi
Tekniikantie 2
02150 Espoo, Finland

OTA YHTEYTTÄ

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2020 BodyPioneer | Tietosuoja

HALUATKO LUKEA LISÄÄ HYVINVOINNISTASI?