Kiitos LAB!

LAB korkeakoulu on mukana taistossa Koronaa vastaan. Pandemia ei ole ohi, mutta yhteiskunnan rattaiden on pyörittävä. Siksi me tarvitsemmekin uudenlaisia, innovatiivisia keinoja uudenlaiseen arkeen ja toisistamme huolta pitämiseen.


Bodypioneer toimittaa muutamassa sekunnissa kuumeen mittaavan, ja maskitilannetta kartoittavan älylaitteen koronan kurissa pitämistaistoa käyville. Upeaa, että opinahjot ottavat asian vakavasti.

Mukkulan kampuksen tiloihin on hankittu testausta ja pilotointia varten Sanetiq, joka toimii monipuolisesti virusten ennaltaehkäisijänä. Hankkeen tavoitteiden mukaisesti laite toimii hyvänä esimerkkinä siitä, miten konenäköteknologiaa voidaan käyttää hyväksi terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä.


Laite tunnistaa käyttäjän lämpötilan (30°C – 45°C) alle sekunnissa 0.2°C asteen tarkkuudella ja samalla havainnoi, onko käyttäjällä maskia kasvojensa suojana.


Laite annostelee käyttäjälle käsidesin sekä tarvittaessa huolehtii kulunvalvonnasta.

Pilotoinnin aikana on tarkoitus selvittää laitteen vaikutuksia ja käyttöastetta. Pyrimme yhteistyön kautta tuottamaan dataa laitteen tuomasta lisäarvosta sekä reaktioista joita se herättää.

Pilotissa huomioidaan eri käyttäjäryhmät sekä mahdolliset toimintakyvyn rajoitteet.

Pilottijakson aikana laitetta testataan ja sen käyttökokemuksia kerätään eri toimintaympäristöissä, kuten ikääntyneiden palveluissa.


YRITYS

Bodypioneer Oy

VAT 2971293-3
Tekniikantie 2
02150 Espoo, Finland

SHOWROOM

Innovation Home, Otaniemi
Tekniikantie 2
02150 Espoo, Finland

OTA YHTEYTTÄ

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2020 BodyPioneer | Tietosuoja

HALUATKO LUKEA LISÄÄ HYVINVOINNISTASI?