sadejalehdet (1).jpg

Infrapuna

Infrapunalla on lukuisia tutkittuja terveydellisiä vaikutuksia.

Infrapuna auttaa lihaskivuissa, kiihdyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä lievittää stressiä.

Infrapunan säteet lävistävät kehon kudoksia jopa 4-7cm syvyyteen asti. Lämpö lievittää kipua pehmittäen kudoksia ja rentouttaen lihaksia. Tämän lisäksi infrapuna lisää verenkiertoa lihaksissa, kuljettaen niille happea ja ravintoaineita, jotka auttavat kehoa paranemaan nopeammin. Kun keho altistuu infrapunan lämmölle, se pyrkii viilentämään itsensä erittämällä hikeä. Hikoilua varten kehon täytyy työskennellä entistä tehokkaammin: lämmönsäätelyn tuloksena syke nousee, mikä lisää verenkiertoa, joka puolestaan aktivoi hikirauhaset tuottamaan nestettä viilentääkseen ihon pinnan.

Infrapuna lisää myös tutkitusti hyvänolon hormoneja kehossa, kuten dopamiinia, serotoniinia ja noradrenaliinia. Esimerkiksi alhainen serotoniinipitoisuus voi aiheuttaa ahdistuneisuutta, unihäiriöitä, masentuneisuutta ja ruuansulatusongelmia, joihin infrapunahoito voi tuoda avun. Pohjoismaissa talvikausi on kylmä, pimeä ja pitkä, mistä selviytyäksemme meidän on hyvä hyödyntää valoterapiaa ja muita keinotekoisia lämmön lähteitä. Infrapunan säteiden ansiosta lisääntynyt verenkierto kiihdyttää ihosolujen uudistumista. Jatkuvan käytön tuloksena iho tuntuu pehmeämmältä ja kiinteämmältä. Erittyvän hien alhainen pH-arvo taistelee bakteereja vastaan ihon pinnalla, puhdistaen ihoa infrapunalle altistumisen seurauksena.

Bodyshape

Lämpö- ja paineharjoittelu juoksumatolla auttaa tehostamaan aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä lymfakiertoa. Alipaineen ja infrapunan vaikutus auttaa myös tehostamaan palautumista ja lievittämään lihaskipuja. Verenkiertoa tehostamalla voidaan rasvanpolttoa aktivoida tehokkaammin. Alipaineharjoittelu tukee painonpudotusta ja auttaa polttamaan rasvaa ongelma-alueilta kuten reisistä, vatsasta ja pakaroista. Harjoittelu on tehokas, max 30 minuuttia per kerta.

Infrashape

Makuultaan poljettava Infrashape on kevyt nivelille ja polville. Alipaineen ja syvälämmittävän infrapunan ansiosta Infrashape on tehokas harjoittelumuoto myös kuntoutuksen tai liikunnan aloittamisen. Kuten Bodyshape laitteessa, tässäkin harjoitus on tehokas max. 30 minuuttia per kerta. Valittavana on usea valmis ohjelma, oman mielen mukaan.

Rollshape

Kehonhuoltoa helposti ja tehokkaasti.

Laitteessa on puiset, pyörivät rullat sekä infrapuna, joka syvälämmittää kehoa. Rullan avulla aktivoit imunestekiertoa, tehostat verenkiertoa ja avaat lihaskalvoja.  Rullalla voit tehdä nopean ja tehokkaan lämmittelyn ennen harjoittelua. Rullan ohjeistuksella voit myös nopeasti avata lihasjumit tai tehdä pidemmän kehonhuollon treenin päätteeksi. Laite ja istuin tarvitsevat noin kaksi neliötä laittiatilaa.

Laitteen design on aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Vibrashape

Vibrashape tarjoaa tehokkaan treenimuodon infrapunan syvälämmöllä. Vibrashape edistää lihaskuntoa, tasapaino ja koordinaatiota sekä tarjoaa merkittäviä etuja painonpudotukseen ja palautumiseen.

YRITYS

Bodypioneer Oy

VAT 2971293-3
Tekniikantie 2
02150 Espoo, Finland

SHOWROOM

Innovation Home, Otaniemi
Tekniikantie 2
02150 Espoo, Finland

OTA YHTEYTTÄ

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2020 BodyPioneer | Tietosuoja

HALUATKO LUKEA LISÄÄ HYVINVOINNISTASI?