Bodypioneer Tarina

Meistä

Meidän tarina
Meidän missio.

Bodypioneer syntyi tarpeesta uudistua. Näimme maailman täynnä ihmisiä, jotka haluavat voida paremmin, toimia tehokkaammin ja näyttää paremmilta mutta haasteena oli löytää sopiva muoto liikkua. Missiomme on tuoda markkinoille innovatiivista teknologiaa, joiden avulla voimme edistää hyvinvointia ja onnellisuutta.

Bodypioneerin tarina alkoi Irlannista, jossa Tiiu kirjoitti päättötyötään sosiaalialalle. Hän koki olonsa onnettomaksi, painoa oli kertynyt ja hän kaipasi aikoja, kun liikkuminen tuntui kevyeltä ja hauskalta. BMI hipoi kattoa ja kuntosali ei tuntunut ratkaisulta, hänen mielessään se oli paikka jo hoikille ja kauniille ihmisille.

Löydettyään keinon pudottaa painoa ja kohottaa kuntoa infrapuna treenauksen avulla, ei mennyt kauaa kun hän käytti kaiken vapaa-aikansa juoksupoluilla ja kilpailuissa. Hän alkoi yhdistämään rakkautta liikuntaan työhönsä ihmisten parissa ja pian hän päätti lähteä opiskelemaan liikunnanohjausta sekä suorittamaan liikuntalääketieteen kursseja avoimessa yliopistossa.

Hän yhdisti voimat isänsä Tarmon kanssa ja yhdessä he pohtivat, miksei ole olemassa uuden aikakauden kuntoilukeskuksia, joissa yhdistyvät teknologia ja matalan kynnyksen liikuntapalvelut. Seuraavat vuodet he rakensivat konseptia, joka vastaisi tarpeeseen innostaa ja motivoida liikkumaan kuntotasosta huolimatta samalla etsien keinoa levittää sanomaa maailmalle.

Silloin he tapasivat Kirsin, innovatiivisen yrittäjän joka jakoi vision ja halun kehittää sitä eteenpäin.

Kirsi kasvoi yrittäjäperheessä, jossa isän työpäivät olivat pitkiä ja vaativia. Kirsi oppikin jo nuorena, että jaksaminen edellyttää tehokasta palautumista. Hänen isälleen tasapaino löytyi kestävyysurheilusta. Yhä tänäänkin hänen nimissään on kaksi 24 tunnin yksinsoudun Guinnesin maailmanennätystä!

Kirsi on perinyt isältään paitsi rakkauden liikuntaan myös businessälyn. Kirsi aloitti jo nuorena perheyrityksen liiketoimintajohtajana ja myöhemmin toimi toisen perheyrityksen toimitusjohtajana. Viimeisimmänkin perheyrityksen myynnin jälkeen Kirsi otti jälleen rohkean askeleen ja oli mukana perustamassa varainhoitoyhtiö Taaleria, joka listattiin pörssiin vuonna 2013. Ajatus hyvinvointiyrityksestä kyti kuitenkin koko ajan. Ja kun Kirsi tutustui Tiiuun, idea Bodypioneerista syntyi.

Taistelemme paremman hyvinvoinnin puolesta

HYVInVOINNiN SUPERSANKARIT

Meidän missio on levittää innovatiivista teknologiaa joka lisää hyvinvointia ja onnellisuutta.

Tiiu Itkonen

Tiiu Itkonen

COO / Founder

+358 40 715 1317
tiiu.itkonen@bodypioneer.fi

Kirsi Vine-Haaparinne

Kirsi Vine-Haaparinne

Co-Founder

+358 50 322 3172
kirsi.vine@bodypioneer.fi

Johanna Jaara

Johanna Jaara

Sales

+358 46 878 7668
johanna.jaara@bodypioneer.fi

Alban Schieber

Alban Schieber

Sales

+358 40 147 4334
alban@bodypioneer.fi

Emilia Ala-rantala

Emilia Ala-rantala

Sales

+358 40 715 3522
emilia.alarantala@bodypioneer.fi

Tilaa uutiskirje

Uusimmat kuulumiset hyvinvoinnin saralla.