Treenaa edullisesti ja tehokkaasti

Infrapunatreeni on tehokas tapa kohottaa kuntoa ja pudottaa painoa.
Testaa ilmaiseksi ja ihastu!

Kaikki kotitreeniin

Meiltä saat välineet ja valmennukset tehokkaaseen harjoitteluun kotona tai toimistolla!

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ja eksklusiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin tueksi.

Työhyvinvointi

Me tarjoamme uuden aikakauden työhyvinvointia. Tarjoamme ratkaisuja terveellisiin elämäntapoihin, motivointiin, kehonhuoltoon ja stressin lievitykseen. Matalan kynnyksen palvelumme sopivat kaikille kuntotasosta tai taustasta riippumatta.

Kuntosalit

Pysy kilpailukykyisenä! Entä jos kertoisimme, että voimme tarjota keinon puolittaa palautumiseen käytetty aika? Palveluiden monipuolistaminen auttaa tuomaan lisää asiakkaita sekä pitämään nykyisten asiakkaiden suorituskykyä ja motivaatiota yllä.

Hotellit ja Kylpylät

Laitteistomme on kehitetty tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia sisäisesti ja ulkoisesti. Tarjoamme laajan valikoiman innovaatioita täydentämään rentoutus ja kauneushoitoja.

Huippu-urheilu

Palautuminen kunniaan. Entä jos kertoisimme, että voimme tehdä palautumisesta tehokkaampaa? Treenaa viisaammin – me tarjoamme ratkaisuja palautumiseen, kivunlievitykseen, suorituskyvyn tehostamiseen ja kehonhuoltoon.

Matkailu ja hyvinvointi

180 tuhannen hotellin joukossa kilpailu innovatiivisista palveluista kasvaa. Bodypioneer tarjoaa kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluita jotka soveltuvat laajasti niin elämys-, vapaa-ajan sekä businessmatkailuun.

Asiakkaat ja kumppanit

Asiantuntija artikkelit hyvinvoinnista

Vastusnauhasta on moneksi

Vastusnauhasta on moneksi

Vastuskuminauha on tehokas apuväline treeniin sekä kehon aktivointiin!Verkkokauppamme treenikäyttöön soveltuvat kuminauhat ovat joko vastus- tai voimakuminauhoja. Voimakuminauhat ovat paksumpia ja hieman jäykempiä. Kuminauhoja on eri värisiä jotta voimme säädellä eri...

Kiitos LAB!

Kiitos LAB!

LAB korkeakoulu on mukana taistossa koronaa vastaan. Pandemia ei ole ohi, mutta yhteiskunnan rattaiden on pyörittävä. Siksi me tarvitsemmekin uudenlaisia, innovatiivisia keinoja uudenlaiseen arkeen ja toisistamme huolta pitämiseen. Bodypioneer toimittaa muutamassa...

Uutta teknologiaa GOGO liikuntakeskuksiin

Uutta teknologiaa GOGO liikuntakeskuksiin

TEHOKKAAMPAA PALAUTUMISTA GOGO LIIKUNTAKESKUKSISSA Rollshape on nyt käytettävissä GOGO Hermiassa, Parkissa ja Cityssä. Juttelimme Business development vastaava Varpu Jänisniemen kanssa Rollshapesta ja siitä, miten se on otettu vastaan GOGO saleilla.   Olemme...

Tilaa uutiskirje

Uusimmat kuulumiset hyvinvoinnin saralla.