Vastusnauhasta on moneksi

Vastuskuminauha on tehokas apuväline treeniin

sekä kehon aktivointiin!

Verkkokauppamme treenikäyttöön soveltuvat kuminauhat ovat joko vastus- tai voimakuminauhoja. Voimakuminauhat ovat paksumpia ja hieman jäykempiä. Kuminauhoja on eri värisiä jotta voimme säädellä eri vastuksia. Mitä kokeneempi ja lihasvoimalta vahvempi kuntoilija olet, sitä suuremman vastuksen kuminauhaasi tarvitset. Koko vartalon tai alavartalon harjoitteisiin voi tarvita isomman vastuksen kuin pelkästään käsiin kohdistuviin liikkeisiin. Kuminauhan voi myös laittaa kaksin kerroin, jolloin vastus on suurempi. Mini voimakuminauhoilla treenaat ylä- ja alavartaloa erikseen. 

 

Kuminauhoista on moneksi. 

 

  1. Koko kehon treeni – Voit rakentaa koko kehon treenin vain käyttämällä kuminauhoja, tällöin kotona on hyvä olla useampi kuminauha. Voit keskittyä lihaskestävyyteen, liikkuvuuteen tai vaikkapa lihashuoltoon.

 

  1. Kuminauhat osaksi lämmittelyä – Käyttämällä kevyempiä vastuksia lämmität lihakset ennen treeniä ja ehkäiset näin venähdyksiä ja vammoja.

 

  1. Kuntoutukseen apua – Kuntoutusta suunnittelevat ammattilaiset saattavat suositella sinulle kuminauhojen käyttöä. Saat lääkäriltäsi, fysioterapeutilta tai personal trainerilta aina juuri sinulle räätälöidyn kuntoutusohjelman.

 

  1. Lajitreenin kaveriksi – Kuminauhatreeneillä pystyy myös tukemaan omaa lajiharjoittelua ja tekemään treenaamisesta monipuolisempaa. Tyypilliset lajit jotka hyödyntävät kuminauhoja ovat mm palloilu-, luistelu- tai taistelulajit.

VASTUSKUMINAUHAT VERKKOKAUPASTA

Subscribe

Get the latest in wellness innovation.