Bodypioneer mukaan Nordic Business Forum Live tapahtumaan!

Nordic Business Forum Live: Rethinking business

Nordic Business Forum on kutsunut maailmanluokan puhujia mukaan keskustelemaan Covid-19 tuomista haasteista ja mahdollisuuksista sekä siitä, miten maailma tulee sen myötä muuttumaan. Tapahtuman on tarkoitus tarjota työkaluja haasteellisista ajoista selviämiseen sekä uusien ideoiden löytämiseen tulevaisuudessa.

Keskustelimme Nordic Business Forumin COO Maria Krajewska-Olkkosen kanssa tapahtumasta ja sen tavoitteista.

 

Mikä on Nordic Business Forum Live?

 

“Tapahtuman teemana toimii ”Rethinking Business” – eli yritystoiminnan uudelleenajattelu. Aihe on tosiaan ajankohtainen, sillä olemme ainutlaatuisen ajanjakson hermoilla. Työskentelyn kulttuuri on ollut muutoksessa jo pitkään, mutta nyt Covid-19 on johtanut meidä suurien muutosten äärelle. Epävarmuus ja uudet haasteet vaikuttavat laaja-alaisesti meidän kaikkien elämään ja tilanne pakottaa meidät mukautumaan uuteen normaaliin, luoden uusia haasteita myös työntekijöiden hyvinvointiin.”

 

Mitkä ovat tapahtuman tavoitteet?

“Me Nordic Business Forumilla pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme maailmanluokan tietoa ja asiantuntijuutta. Pyrimme tarjoamaan konkreettisia työkaluja joiden avulla voidaan tukea yritystoimintaa ympäri maailman.”


Me Bodypioneerilla olemme innoissamme kumppanuudesta Nordic Business Forumin kanssa. Miten näet Bodypioneerin roolin tapahtumassa?

“Olemme erittäin ylpeitä siitä, että Bodypioneer on osa Nordic Business Forumia. Olemme iloisia siitä, että kumppanina Bodypioneer keskittyy terveellisten elämäntapojen edistämiseen ja itsestään huolehtimisen kasvattamiseen. Nämä ovat avain elementit koko työyhteisön tehokkuuden, motivaation ja tuloksellisuuden kasvattamiseen. Päivän aikana palautuminen on avain myös oppimisen sisäistämiseen, mikä on Nordic Business Forumin vieraille tärkeää.

Yksi johtajan tärkeimmistä ominaisuuksista, on huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista etenkin näinä poikkeusaikoina. Samaa aikaa on selvää, että yksilön oma vastuu hyvinvoinnista korostuu. Olemme iloisia siitä, että kumppanina Bodypioneer tarjoaa välineitä ja teknologiaa edistämään kokonaisvaltaista hyvinvoinnin kulttuuria koko työyhteisössä sekä yksilötasolla!”

 

 

Haluatko keskustella hyvinvoinnista? 
Liity seuraan Nordic Business Forum Livessä tai ota yhteyttä tiimiimme!

sales@bodypioneer.fi
+358 40 715 1317

 

Subscribe

Get the latest in wellness innovation.