BodyPioneer ja Nordic Business Forum kumppaneiksi

Nordic Business Forum on yksi maailman suurimmista liiketoiminnan tapahtumista, jossa maailmanluokan johtajat pääsevät kehittämään ammattitaitoa, verkostoitumaan ja kuulemaan luentoja huippupuhujilta. Tänä vuonna Nordic Business Forum tuo mukanaan maailmanluokan puhujia aiheinaan johtajuus ja henkilökohtainen kasvu. Puhujiin liittyy tänä vuonna mm. Arnold Schwarzenegger, Ryan Holiday, Rita McGrath, Rana el Kaliouby and monta muuta.

BodyPioneer ylpeänä ilmoittaa kumppanuudesta Nordic Business Forum 2020 kanssa. Olemme mukana Helsingin ja Tukholman tapahtumissa. Tavoittteenamme on tarjota tehokkaita keinoja palautua tapahtuman aikana. Laitteitamme löydät ympäri tapahtuma-aluetta, lisätietoa jaamme lähempänä tapahtumaa.

”Asiantuntijayritysten hyvinvointipalvelumme tarjoavat palautumisen ratkaisuja, jotka tukevat ja kehittävät luovaa ajattelua, keskittymiskykyä ja työn tehokkuutta. Haluamme tarjota hyvinvointiratkaisuja osana Nordic Business Forumia, sillä tiedämme, että hektinen aikataulu täynnä tapaamisia ja luentoja vaatii myös aktiivista palautumista päivän aikana.

– Tiiu Itkonen, COO, Bodypioneer

Subscribe

Get the latest in wellness innovation.