Bodypioneer ja Erimover yhteistyöhön!

Aloitamme yhteistyön Erimover Oy:n kanssa

Me Bodypioneerilla myymme kokonaisvaltaista hyvinvointia. Huipputeknologiaa edustavien laitteidemme hyödyt maksimoidaan kokonaispalvelun kautta. Tuloksena työntekijöiden jaksaminen ja motivaatio paranee, nostaen työn tuloksellisuutta. Meille tärkeintä on, että jokaisen laitteemme hyödyt saadaan maksimoitua ja että palveluidemme kautta voimme tuoda arvoa niin työntekijän onnellisuuteen kuin työnantajan tuloksellisuuteen.

Ilmoitamme ylpeänä, että hyvinvointilaitteemme saavat lisää sisältöä uuden yhteistyökumppanimme Erimoverin hyvinvointipalveluiden kautta. Erimover on Suomen suurin riippumaton liikunta- ja hyvinvointipalveluja kehittävä ja tuottava yhtiö.

Yhteistyömme tavoitteena on tarjota mahdollisimman monipuolinen kokonaisuus, johon sisältyy innovatiivisten laitteiden ja käyttöönopastuksen lisäksi syventäviä hyvinvointiluentoja ja kehonhuoltotunteja.

Subscribe

Get the latest in wellness innovation.