Miksi hierontarullaus?

Roll on koko vartalon hieroja, joka ohjeistaa käyttäjäänsä sekä lisää hieronnan voimakkuutta ohjelman edetessä. Hierottava vaihtaa asentoa muuttamalla näin käsiteltävää kehonosaa ohjeistuksen mukaisesti. Rullan puiset laakerit on muotoiltu niin, että kokemus on lempeän miellyttävä. Mukana lämmittää infrapuna. Kun rullausohjelma on ohi, olo on virkistynyt ja rento.

Hierottava voi itse vaikuttaa siihen, minkälaisen käsittelyn hän saa. Lihaksiin ja syvempiin kalvoihin kohdistetun hoidon saa painaen kehoa voimakkaammin rullaa vasten. Lymfanestekiertoa ja tämän kautta useimpia rullan hyötyjä saadakseen käsittelyn tulisi kuitenkin olla kevyttä – melkeinpä kutittelevaa.

Mihin kaikkeen Roll vaikuttaa?

Lymfanestekierto

Lymfaneste- eli imunestejärjestelmä toimii haitallisten aineiden poistajana sekä ehkäisee infektioiden muodostumista kehossa. Se, mitä verenkierto ei pysty kuljettamaan, jää lymfajärjestelmälle. Toisaalta parantunut verenkierto auttaa myös lymfanestekierron toimintaa. Lymfaneste pitää huolta myös elimistön nestetasapainosta: mikäli se on häiriintynyt, ei se jaksa kuljettaa nesteitä pois kehosta aiheuttaen turvotusta eli nestekertymiä elimistöön.
ROLL -hierontarulla aktivoi lymfanestekierron toimintaa ja tehostaa verenkiertoa. Tämän lisäksi se vapauttaa faskiaa eli sidekudoskalvoa. Rullassamme on sisäänrakennettu infrapuna- ja kollageenilamppu, muita ROLL -hierontarullan etuja ovat nopeat, helposti saavutettavat tulokset, sen tehokkuus ja pienet kustannukset.

Iho ja kauneus

Selluliitti on ihon alle pieniin sidekudospusseihin jumiin jäänyttä rasvaa. Rullauksen avulla sidekudos pehmenee ja solujen aineenvaihdunta lisääntyy, mikä edistää ihon tasaisuutta ja selluliitin vähenemistä. Aineenvaihdunnan paraneminen näkyy koko ihon kauneudessa ja kiinteydessä. Hieronnalla voidaan vaikuttaa myös arpikudokseen tasoittavasti.

Painonpudotus

Rullailu on erinomainen tuki painonpudotuksessa. Kun verenkiertoa ja aineenvaihduntaa saadaan parannettua, rasvan palaminen tehostuu. Rullailulla pystytään myös parantamaan verenkiertoa alueilla, joilla se on heikompaa. Näin rasvanpolttoa saadaan kohdennettua ongelma-alueilla.

Lymfanestekiertoa aktivoimalla rulla ehkäisee turvotusta eli nesteen kertymistä kehoon. Kun heti alkuun saadaan olo kevyeksi, painonpudotusprojektikin saa lisämotivaatiota.

Kuntoutus ja kivun lievitys

Vammat ja loukkaantumiset vaurioittavat kehoa ja saattavat johtaa hyvin pitkäaikaisiin kiputiloihin. Niin lymfanestekierron kuin sidekudoskalvojen käsittelyllä on pystytty osoittamaan olevan vaikutusta kroonisessa kivunlievityksessä. Pienet traumat ja leikkaukset voivat jättää jälkeensä kivuliaita arpia, kun ihonalainen sidekudos kiristyy. Rullailun mekaaninen hieronta yhdistettynä infrapunan lämpöön pehmentää, venyttää ja muokkaa kudoksia, mikä laukaisee kiputiloja.

Rullailu voi olla tehokas lisä kuntoutumisessa. Parantunut verenkierto kuljettaa happea ja tärkeitä ravintoaineita vammautuneelle alueelle, mikä nopeuttaa paranemista.

Palautuminen

Liikkumattomuus ja toisaalta myös liian kova liikuntasuoritus kerryttävät kehoon kuona-aineita, mikä johtaa lihasten kipeytymiseen ja jumeihin. Jos lymfanestekierto on lisäksi häiriintynyt, palautuminen viivästyy ja yleinen olotila on väsynyt. Rullailu auttaa kuona-aineiden poistossa elimistöstä ja edistää palautumista. Kun keho toimii normaalisti, energiatasot pysyvät tasaisina ja elämänlaatu paranee.

Paljon treenaavat hyötyvät myös rullan lihaksia stimuloivasta vaikutuksesta, jolloin hoito-ohjelman voi tehdä ennen urheilusuoritusta parantamaan suorituskykyä.

Subscribe

Get the latest in wellness innovation.