Painonpudotus Bodypioneerin kanssa

Bodypioneer -laitteet vievät painonpudotuksen uudelle tasolle. Laitteemme ovat suunniteltu inspiroimaan ja motivoimaan sekä tuomaan iloa treenaamiseen kiihdyttämällä aineenvaihduntaa ja tarjoamalla särmää treenaamiseen. Miten laite voi tehdä tämän kaiken puolestasi?

Motivaatio on avaintekijä jokaisen painonpudotushaasteen alkumetreillä. Mielenkiintoa voi olla vaikeaa pitää yllä, kun lihakset kipeytyvät ja pitkät liikuntasuoritukset uuvuttavat. Laitteemme tarjoavat 30-minuutin tehotreenin, jonka aikana tunnet poltteen ja jonka jälkeen tunnet olosi jopa entistä energisemmäksi.

Salainen aseemme? Infrapuna ja Alipaine. Infrapuna lämmittää syväkudoksia parantaen liikeratoja ja lisäten kestävyyttä liikuntasuorituksen aikana. Alipaine tuo treeniin uuden jännittävän ulottuvuuden kasvattaen sen intensiteettiä ja lisäten samalla verenkiertoa sekä parantaen lymfanestekiertoa.

Jos etsit uuden sukupolven painonpudotuslaitteita täydentämään kuntosaliasi, ota yhteyttä myyntitiimiimme ja kysy lisää!

Haluatko itse käyttää laitteita? Tule tutustumaan kuntosaliimme! Ensimmäinen treeni on ilmainen.

Subscribe

Get the latest in wellness innovation.