Paula, 57, haki 8 viikon valmennusohjelmaan, koska haluaa saada lisäenergiaa elämäänsä ja pudottaa muutamia kiloja. Hänen elämäntilanteensa on tällä hetkellä stressaavaa ja motivaatio liikuntaan on kateissa. Iän myötä aineenvaihdunta on hidastunut ja kilpirauhasen poiston takia painoa on vaikea pitää kurissa.

Valmennusohjelma kestää 8 viikkoa ja se koostuu 3 kertaa viikottain tehtävästä infrapuna/alipainetreenistä ja lymfahierontarullauksesta.

Tässä Paulan ensimmäisten treeniviikkojen kuulumisia:

 

1. treeni

Ensimmäinen treenikerta! Kävin vaihtamassa shortsit ja juoksukengät jalkaan ja sitten pukemaan tiukkaa ”hamosta” päälle. Aloitettiin Bodyshapella. Hame kiinni laitteeseen ja valittiin ensimmäisen kerran treeniksi Fast Burn ja sehän sopi mainiosti tavoitteeseen – saada painoa pois ja aineenvaihduntaa nopeutettua.

Lämpötilaksi laitettiin 40 astetta – hui! Ja sitten menoksi. Laitteeseen sai kivat maisemat, ihan kuin kävelisi ulkomailla.

Bodyshapen jälkeen vaihdoin pitkät housut ja siirryin 45 min hierontarullaukseen.

 

2. treeni

Bodyshapeen laitettiin nyt 50 astetta ja ajattelin kokeilla, pystynkö kävelemään 7 km tunnissa vai tipahdanko kyydistä. No en tipahtanut! Kone näytti huimia lukemia kulutettujen kaloreiden osalta – lämmittää mukavasti mieltä. Lämmitti kyllä treenikin, hiki virtasi ja pyyhe oli paikallaan.

Vähän jännitin miten muistan rullauksen järjestyksen, mutta yllättäen taisin kysyä vain yhdessä kohtaa, mikä tulee seuraavaksi. 45 minuuttia kului mukavasti ja rullaus rentoutti ja lämmitti lihaksia.

Tässäkin kuulemma palaa kaloreita mukavasti – se tieto kyllä yllätti.

Treenin jälkeen sain jonkun uskomattoman energia-boostin – olisin voinut tehdä vaikka mitä. Kävelin jopa juna-asemalta kotiin ja kotityötkin sujuivat tarmokkaasti! En tiedä kumpi vaikutti, Bodyshape vai rullaus, vaiko molemmat.

 

3. treeni

Eilen sain pohkeeni jumiin – tuli talsittua pitkästä aikaa melkein 5000 rappusta ylös alas.

Ei kun taas bodyshapeen ja yllättäen treeni poisti pohjekivun lähes kokonaan. Lämpö/infrapuna ilmeisesti vaikutti positiivisesti!

Totesin jo tänään, että hikoilen enemmän, juon enemmän ja juoksen vessassa enemmän. On kyllä vaikutusta jo nyt aineenvaihduntaan. Paino oli tippunut 500 g – mutta en osaa sanoa onko treeneistä vai yleensä aktiivisuuden lisääntymisestä.

 

4. treeni

Toinen päivä peräkkäin – vähän epäilytti, että pystyykö tekemään kahta päivää peräkkäin. Mutta ei ollut ollenkaan paha juttu – jälleen puoli tuntia meni nopeasti Bodyshapessa.

Rullauksessa kokeiltiin tunnin ohjelmaa 45 minuutin sijaan. Pari ensimmäistä liikettä otti aiempaa enemmän selälle, muuten tuo tunnin rullaus meni nopeasti.

Jälkeenpäin oli jälleen todella energinen olo – tällä treenillä on kyllä todella iso vaikutus energiatasoon.

Huomenna kokeillaan LYMFA ohjelmaa, sitä suorastaan odottelen, mitä vaikutuksia tällä muutoksella mahtaa olla.

 

 

Haluaisitko itsekin kokea laitteidemme tehon?

Osta treenisi verkkokaupasta: bodypioneershop.com/

Tai varaa aika!

+358 40 714 1266
info@bodypioneer.fi