Haimme heinäkuussa 5:ttä henkilöä mukaan 8 viikon valmennusohjelmaan, johon kuuluu kolme viikottaista treeniä ja rullausta Bodypioneerin laitteilla Helsingin tiloissamme, personal trainerin tuki ja henkilökohtaisia ravintovinkkejä. Onnekkaat valmennuslaiset on valittu ja osalla heistä on jo reilu viikko takana muutosohjelmaa.

 

Iina, 45v., on neljän lapsen äiti. Selkä- ja muut kivut ovat saaneet hänet väsymään ja jumittumaan kotisohvalle, minkä seurauksena ylimääräisiä kiloja on kertynyt useita kymmeniä. Ensimmäisen viikon aikana tunnelmat olivat seuraavanlaiset:

”Treenejä takana 3 ja tänään taas menossa. Olo on jo pirteämpi ja kevyempi, vaikkei ulkoisesti mitään näy vielä. –50c infrapunan lämpö ja alipaine tekevät treenistä hurjan tehokkaan. Mahtava keksintö! Hierontarullassa saa taas hengityksen tasaantumaan ja tunnen kuinka hyvää se tekee koko vartalolle.”

”Tänään treenissä hiki virtasi koko kehossa, jopa käsivarsissa. — Innostun kerta kerralla enemmän, kunto kasvaa ja rasvamuhkurat silottuvat yllättävän kivuttomasti. Mielestäni pientä muutosta on jo havaittavissa!”

 

Iiris, 23v., on liikkunut aktiiivisesti koko ikänsä ja on ammatiltaan fysioterapeutti. Viime vuosina selluliittia on ruvennut kertymään takareisiin, lantiolle ja vatsaan. Ohjelmasta hän toivookin saavansa apua selluliitista eroon pääsemiseen.

”Huh mikä viikko! Ensimmäisen viikon jälkeen tunnelmat on hyvät. Jano on jatkuva. Vessassa saa ravata, mutta ei poikkea mun aikaisemmasta ravailusta. Yöt nukun sikeämmin ja aamuisin on pirteä olo. Tuntuu, että kehosta alkaa nesteitä poistua, mutta vielä ei näkyviä muutoksia ole. Ekan kerran jälkeen pohkeet ja sisäreidet kipeytyivät, varmastikin rullasta, mutta sen jälkeen helpottui. Ensimmäisen viikon neljännellä kerralla kokeilin pelkän alipaineen vaikutusta ja juoksua, huh! Hiki alkoi virrata heti alkumetreillä.”

 

Seuraa valmennuslaisten kuulumisia myös muissa some-kanavissamme!

 

Haluaisitko itsekin kokea laitteidemme tehon?

Osta treenisi verkkokaupasta: https://bodypioneershop.com/

Tai varaa aika puhelimitse!

+358 40 714 1266
info@bodypioneer.fi